Google+ Followers

Wednesday, October 7, 2009

Jemput Datang!!

Assalamualaikum wbt semua....

Lama tak bersua dgn kalian, rindu jgk rasa nye..
namun aku byk kerja yg membataskan utk aku berblogging wat masa skrg nih...tapi tak ape lah, ade masa aku jengah2 jgk rumah pink panther nie...hehehhe!!

Di sini aku nak wat PENGUMUMAN kat semua rakan taulan sama ada kenalan Mangga Online (MO) , kenalan Blog, silent reader, secret admirer, secret recipie.... semualah kan yg kenal dgn Ungkep nie..harap2 korang sudi dtg ke teratak saya pada :-

Tarikh : 10/10/09 (Sabtu nie tau...)

Masa :
1.30pm ~ 6.30pm

Alamat rumah aku :
No. 1, Jalan BKI 17, Tmn Bukit Katil Indah, Melaka.

Aku harap korang sudi2 kan lah hadir ke Majlis Rumah Terbuka aku ini ye....
sebarang pertanyaan..sila tinggalkan dlm komen ini....

Semoga berjumpa lagi....

Selamat Hari Raya
Maaaf Zahir Batin


pesan ungkep: bawak keluarga sekali..aku dah prepare duit raya banyak nih...heheheh!