Google+ Followers

Wednesday, November 18, 2009

Permulaan nyembang










Salam....




Dah lama aku x jengah umah aku ni. Dulu aku kata aku x kan masuk ke umah aku ni. tapi bila ada benda2 yg baik, aku rasa boleh kita share sesama....... Gambo kat atas ni masa rumah terbukak aku.....Tapi dlm gambo tu x de pon muka aku.....


Mula2 ni sikit je yg aku tulis. Lom byk idea lagi

7 comments:

  1. wah! ni open haus raya puase ker raya aji akan dtg nih??
    (berunsur perli!)

    ReplyDelete
  2. tak tau le nak kategorikan apa....janji makan2

    ReplyDelete
  3. aku mcm dah nmpk 'KLU' taman bukit katil indah ni...nnt klu aku g alor gajah aku nak pastikan lg sekali....hehehhehe!

    aku biasa g AG lalu, Lebuh AMJ - Kandang - Air Keroh - Durian Tunggal - AG..... rmh abg aku! tu yg mcm terperasan s/board Tmn Bkt Katil nih..muehehehhehe!

    ReplyDelete
  4. abis3..x selamat le umah aku le lps ni.

    ReplyDelete
  5. ko mana pegi nih??

    keje sessi malam smpi ke pagi minggu depan ke??
    lama tak nmpk?

    hehehehehhe!

    ReplyDelete