Google+ Followers

Sunday, September 13, 2009

cATATAN TERAKHIR

ASALAMUALAIKUM SEMUA,

Rasa berat nak buat catatan kat sini. Ari ni x sama macam semalam. Aku x nak celoteh panjang2.
Buat teman blog semua ari ni mungkin ari terakhir aku disini. Mungkin kita x akan bersua d alam maya ini.
Dikesempatan ini aku ingin memohon ribuan ampun kepada semua. terutama kepada saudari NORAZAH OTHMAN. Selama ini aku banyak kutuk ko. namun tiada niat lain. itu menunjukkan mmg sikap aku cam tu. Jangan le disimpan didalam hati. Buat teman2 yang lain kenangan sepanjang aku mengenal erti MO, Blog tidak dapat aku kecapi dari mana2. MMg manis kenangan tu. Bagi mereka yang tidak pernah datang ke umah aku ini. Tapi kenal di MO sampaikan salam aku untuk semua.
Tiada kesalahan, kekesalan yang akan aku bawa bersama cuma kenangan manis/indah semasa melayari internet.
Sekali lagi buat teman2 yang dikasihi, jaga diri, jaga tata susila dan jaga adab2 sebagai muslimin/muslimah. Kita ditanya atas amalan yang dilakukan. Kita x kan ditanya atas apa yang kita harapkan.
Salam untuk semua.




pesan ungkep: MAAF DARI UJONG RAMBUT HINGGA HUJUNG KAKI. DARI MULA KITA KENAL HINGGA DETIK INI.

10 comments:

  1. Adat kehidupan. Ada mula ada le penamatnya. Itu saja....

    ReplyDelete
  2. AKU PN MNTK MAAF GAK KEP ANDAI DA SLH & SILAP
    0-0

    ReplyDelete
  3. kiut pun mohon maaf kat ko jugak kep...myb next time kita blh bersua dia alam realiti kan...

    ReplyDelete
  4. awaiiii ko cuti kep???/

    samat hari raya, maaf zahir dan batin ok!

    ReplyDelete
  5. Salam Bos Ungkep....

    Bos, aku baru baca n3 ko yg sedih ni..ko nak gi mana bos? Cuti raya sebulan ke? alahai ko ni bos....sedih la aku kali ni, dgn sapa lagi laa aku nak berperang mulut lepas ni. Tak best la camni...sobsobsobb!

    Aku tak penah amek hati pun atas kata2 ko tu bos...sbb aku tau, aku pun klu bergurau dgn ko agak terlebih sikit ayat2 nya...

    so, mana yg tersinggung tu aku mohon kemaafan la ye. Terus terang la aku kata..aku mmg lbh suka berkawan dgn org 'gonjol' mcm ko dari aku berkawan dgn org yg serius & skima.

    Aku doakan walau kemana kau pergi atau kemana jua kau ditugaskan....aku harap kau berada dlm keadaan sihat sejahtera bersama2 keluarga tercinta. Dan kau sentiasa dilindungi oleh Yang Maha Esa...serta mendapat rahmat dari Nya....

    Akhir kata aku ucap kan
    SELAMAT HARI RAYA...maaf zahir batin atas segala ketelanjuran kata2 aku selama ni.

    **Aku harap, kau dpt berblogging lagi...atau dpt join MO semula wlau kemana kau berada...

    ReplyDelete
  6. nape ni kep...ko majok ek...ke ko dh tk nk join lagi ngn kami...

    ape pun..selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  7. cc ucapkan selamat hari raya, maaf zahir batin.. tp jgn la lost contact k ngn geng MO..

    ReplyDelete
  8. kep nk g mane?..obersea kew?..
    sedey la pulak...huhu
    ape2 pn aku jgk mohon ampun maaf jika ade kekasaran bahase selama kita berkawan d alam cyber,lom smpat nk jumpa d alam realiti kep dh kluar dri alam cyber...byk kenangan manis tika brcoleteh d blog MO...smoga sukses dlm ape jua bidang......

    ReplyDelete